Verzendbeleid

Laatst bijgewerkt: 22 juli 2023

  1. INLEIDING

Dit verzendbeleid is van toepassing op Pair of Joy (“wij”, “ons”, “onze”), de eigenaar en exploitant van de website www.pairofjoy.com (de “Site”). Door een bestelling te plaatsen op onze site, gaat u akkoord met dit verzendbeleid.

  1. VERZENDING BINNEN NEDERLAND

Wij verzenden onze producten uitsluitend binnen Nederland via PostNL.

  1. VERZENDKOSTEN

De verzendkosten zijn bij de prijs van al onze producten inbegrepen. U hoeft dus geen extra verzendkosten te betalen bij het plaatsen van uw bestelling.

  1. LEVERINGSTERMIJN

De meeste bestellingen worden binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van de betaling bezorgd. Hoewel we ernaar streven om deze tijdschaal te halen, zijn leveringsdata niet gegarandeerd omdat de daadwerkelijke levering sterk afhankelijk is van de verzenddienst.

  1. RETOUREN

Als u een product wilt retourneren, dient u de verzendkosten zelf te betalen. Het product moet in de originele staat en verpakking worden teruggestuurd. Raadpleeg ons retourbeleid voor meer informatie over het retourneren van producten.

  1. WIJZIGINGEN IN ONS VERZENDBELEID

We behouden ons het recht voor om dit verzendbeleid op elk moment te wijzigen. Wanneer wijzigingen worden aangebracht, zullen we de ‘laatst bijgewerkt’ datum bovenaan dit document bijwerken.

  1. CONTACTEER ONS

Als u vragen heeft over dit verzendbeleid, neem dan contact met ons op via info@pairofjoy.com.

Bedankt voor het kiezen van Pair of Joy!

Gebruik code: PAIROFJOY5

voor €5,- korting op jouw eerste bestelling!

Ontvang €5,- korting op jouw eerste bestelling

Word lid van onze mailinglijst om de laatste updates, nieuws en speciale aanbiedingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.