Retourbeleid

  1. INLEIDING

Dit retourbeleid is van toepassing op Pair of Joy (“wij”, “ons”, “onze”), de eigenaar en exploitant van de website www.pairofjoy.com (de “Site”). Door een bestelling te plaatsen op onze site, gaat u akkoord met dit retourbeleid.

  1. RETOURRECHT

U heeft het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Om het retourrecht uit te oefenen, moet u ons op de hoogte stellen van uw beslissing om het product te retourneren door contact met ons op te nemen via info@pairofjoy.com. Download vervolgens het retourformulier hier en stuur die tegelijkertijd met het te retourneren product mee.

  1. VOORWAARDEN VOOR RETOUREN

Om in aanmerking te komen voor retour, moet uw artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin u het heeft ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

  1. VERZENDKOSTEN VOOR RETOUREN

U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw item. Verzendkosten worden niet gerestitueerd.

  1. TERUGBETALINGEN

Nadat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om te bevestigen dat we het hebben ontvangen. Als uw retour wordt goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt automatisch een krediet toegepast op uw oorspronkelijke betaalmethode binnen een bepaald aantal dagen. Let op, de verzendkosten die wij betalen voor het verzenden van de schoen onvangt u niet terug. U ontvangt het totaal betaalde bedrag minus de kosten die wij betalen voor het verzenden voor de schoenen (€4,95).

6. WIJZIGINGEN IN ONS RETOURBELEID

We behouden ons het recht voor om dit retourbeleid op elk moment te wijzigen. Wanneer wijzigingen worden aangebracht, zullen we de ‘laatst bijgewerkt’ datum bovenaan dit document bijwerken.

7.CONTACTEER ONS

Als u vragen heeft over dit retourbeleid, neem dan contact met ons op via info@pairofjoy.com.

Bedankt voor het kiezen van Pair of Joy!

Gebruik code: PAIROFJOY5

voor €5,- korting op jouw eerste bestelling!

Ontvang €5,- korting op jouw eerste bestelling

Word lid van onze mailinglijst om de laatste updates, nieuws en speciale aanbiedingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.