Stuur ons een berichtje

Als je een vraag hebt over een bestelling, onze diensten of onze producten, Kijk dan gerust bij onze veel gestelde vragen op deze pagina.

Staat jouw vraag er niet tussen? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op. Je kunt ons ook via Instagram of TikTok een berichtje sturen over sneakers of samenwerkingen!

Email:
contact@pairofjoy.com

WhatsApp:
+31 633144310

Adres:
Moorselaar 6, Nijkerk
3862VA, Gelderland

Contactformulier

Veelgestelde vragen

Wij accepteren alle bekende en veilige betaal opties zoals: IDeal, Bancontact, Klarna, PayPal en CreditCard.

Wij hebben een AI chat assistent genaamd JOY. Aan JOY kan je PAIROFJOY gerelateerde vragen stellen. JOY probeert zo goed mogelijk antwoord te geven op jouw vraag. WIl je toch liever met een direct teamlid van PAIROFJOY chatten? Dat kan via de WhatsApp chat hier.

Soms lukt het ons om een nieuwe voorraad te bemachtigen, zo ja, dan melden we dit direct op onze socials. We raden je aan om PairofJoy te volgen op Instagram en TikTok en je aan te melden voor onze Nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent.

Voor advies of vragen: info@pairofjoy.com. Als u een vraag heeft over uw bestelling, vermeld dan uw bestelnummer-ID in de onderwerp regel. Je kunt ons ook een WhatsApp-bericht of DM op Instagram en TikTok sturen.

PAIROFJOY zal zelden artikelen gratis versturen. We zijn echter altijd op zoek naar samenwerking met nieuwe mensen terwijl we groeien. Als je met PAIROFJOY wilt samenwerken, stuur ons dan een voorstel via het e-mailadres info@pairofjoy.com.

Onze levertijd is tussen de 1 en 3 dagen.

Je kunt ons retourformulier op de website invullen en het pakket terugsturen naar ons hoofdkantoor. Je hebt 14 dagen de tijd om je aankoop retour te sturen.

Wij hebben GEEN kosten voor het verzenden van sneakers. Je ontvangt de sneakers dus met GRATIS verzending.

Al onze schoenen zijn 100% authentiek. Onze schoenen zijn nieuw, ongedragen en origineel.

Als je de verkeerde maat hebt besteld, vul dan ons retourformulier in en stuur het pakket terug naar ons hoofdkantoor. Na ontvangst van je pakket kunnen we je de mogelijkheid geven om je geld terug te krijgen of de juiste maat naar je adres te sturen.

Gebruik code: PAIROFJOY5

voor €5,- korting op jouw eerste bestelling!

Ontvang €5,- korting op jouw eerste bestelling

Word lid van onze mailinglijst om de laatste updates, nieuws en speciale aanbiedingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.