Algemene voorwaarden

Laatst bijgewerkt: 22 juli 2023

 1. INLEIDING

Dit zijn de Algemene Voorwaarden van Pair of Joy (“wij”, “ons”, “onze”), de eigenaar en exploitant van de website www.pairofjoy.com (de “Site”). Door onze site te gebruiken, gaat u akkoord met deze Algemene Voorwaarden.

 1. GEBRUIK VAN ONZE SITE

U belooft onze site te gebruiken op een manier die de wetten van uw jurisdictie respecteert. U mag onze site niet gebruiken voor illegale doeleinden of op een manier die onze rechten schendt.

 1. PRODUCTEN EN DIENSTEN

Alle producten en diensten die op onze site worden aangeboden, zijn onderhevig aan beschikbaarheid. We behouden ons het recht voor om producten of diensten op elk moment te wijzigen of te verwijderen.

 1. PRIJZEN

De prijzen voor onze producten en diensten worden op onze site vermeld en zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld. We behouden ons het recht voor om onze prijzen op elk moment te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.

 1. BETALING

Betaling voor producten en diensten moet worden gedaan op het moment van de bestelling. Wij accepteren betaling via de op onze site vermelde betaalmethoden.

 1. LEVERING

Wij zullen redelijke inspanningen leveren om uw bestelling binnen de op onze site vermelde tijdschaal te leveren, maar leveringsdata zijn niet gegarandeerd.

 1. RETOUREN

Als u niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u deze binnen 14 dagen na ontvangst van de producten retourneren voor een volledige terugbetaling, mits de producten in hun oorspronkelijke staat en in hun originele verpakking worden geretourneerd.

 1. AANSPRAKELIJKHEID

Voor zover toegestaan door de wet, zijn wij niet aansprakelijk voor enig verlies of schade die voortvloeit uit uw gebruik van onze site, onze producten of onze diensten.

 1. WIJZIGINGEN IN DE ALGEMENE VOORWAARDEN

Wij behouden ons het recht voor om deze Algemene Voorwaarden op elk moment te wijzigen. Wanneer wijzigingen worden aangebracht, zullen we de ‘laatst bijgewerkt’ datum bovenaan dit document bijwerken.

 1. JURISDICTIE

Deze Algemene Voorwaarden worden beheerst door en geïnterpreteerd volgens de wetten van Nederland. Elk geschil dat uit deze Algemene Voorwaarden voortvloeit, zal onderworpen zijn aan de exclusieve jurisdictie van de rechtbanken van Nederland.

 1. CONTACTEER ONS

Als u vragen heeft over deze Algemene Voorwaarden, neem dan contact met ons op via info@pairofjoy.com.

Bedankt voor het kiezen van Pair of Joy!

Gebruik code: PAIROFJOY5

voor €5,- korting op jouw eerste bestelling!

Ontvang €5,- korting op jouw eerste bestelling

Word lid van onze mailinglijst om de laatste updates, nieuws en speciale aanbiedingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.